21 грудня Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК під час засідань виконавчого комітету та заключної сесії сільської ради прозвітував про свою діяльність, виконавчих органів сільської ради та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік.
 
У своєму звіті Анатолій Васильович доповів про напрацювання в галузях освіти, медицини, житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери та інше.
 
Привітав присутніх з прийдешніми святами та зазначив, що надважливим завданням в 2023 році стала підтримка й всебічна допомога нашим Збройним Силам України, підрозділам територіальної оборони, іншим військовим формуванням та забезпечення на належному рівні усіх сфер життєдіяльності населених пунктів громади. Подякував за плідну співпрацю депутатам, старостам, керівникам відділів та установ та висловив сподівання на подальше її продовження у наступному році.
 
Також на засіданні сесії заслухано звіт поліцейських офіцерів громади про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території громади.
 
Членами виконавчого комітету та депутатами схвалено та затверджено низку рішень.
 
Внесено зміни до програми соціально-економічного розвитку та бюджету Попівської територіальної громади та затверджено вищезазначену програму та бюджет на 2024 рік.
 
Схвалено та затверджено програми розвитку освіти, культури, соціального захисту населення, охорони здоров’я, благоустрою та житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, розвитку земельних відносин тощо на 2024 рік та зміни до відповідних програм на 2023 рік.
 
Також під час засідань сплановано роботу виконавчого комітету та сільської ради на 2024 рік.
 
Прийнято низку рішень, що стосуються земельних питань.
 
Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на засіданні постійних комісій.