Учні закладів освіти Попівської громади стали активними учасниками І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2023-2024 н.р.
 
У непростих сучасних умовах, коли Збройні Сили України ведуть запеклу боротьбу з жорстоким ворогом, обдаровані учні разом зі своїми наставниками цінують можливості і роблять все, аби пізнавальна, пошукова та науково-дослідницька наука розвивалася.
 
З кожним роком зростає кількість юних дослідників у закладах освіти Попівської сільської ради: у цьому навчальному році вже 19 слухачів Малої академії наук презентували результати науково-дослідницьких робіт, доповнюючи їх цікавими презентаціями.
 
За рішенням журі роботи всіх учасників рекомендовано до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
 
Майбутню інтелектуальну еліту привітали керівники громади та побажали досягати інтелектуальних вершин, мріючи про світле майбутнє нашої повоєнної України!
Разом до перемоги!