Під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та п’ятдесят п’ятої сесії Попівської сільської ради восьмого скликання.
 
У роботі засідань взяли участь члени виконавчого комітету, депутати, заступники сільського голови, керівники відділів та комунальних закладів сільської ради.
 
Питання, що вносились до порядку денного чергової сесії, попередньо були розглянуті та узгоджені на спільному засіданні постійних комісій.
 
Після затвердження запропонованих порядків денних, заслухавши доповідачів, члени виконавчого комітету схвалили, а депутати затвердили підготовлені відділами рішення.
 
Серед них, програми:
 
- розвитку освіти у 2024 році у новій редакції;
- розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту та окремих заходів діяльності комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» на 2024 рік у новій редакції;
- забезпечення діяльності комунального закладу “Центр надання соціальних послуг” на 2024 рік у новій редакції;
- соціального захисту окремих категорій населення на 2024 рік у новій редакції;
- соціального захисту населення на 2024 рік в новій редакції;
- благоустрою та житлово-комунального господарства на території Попівської сільської ради на 2024 рік у новій редакції;
- управління та приватизації комунального майна Попівської сільської територіальної громади на 2024 рік;
- поліцейський офіцер громади Попівської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки у новій редакції тощо.
 
Заслухано звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради за 2023 рік та звіт про виконання бюджету Попівської сільської територіальної громади за 2023 рік.
 
Внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2024 рік та до бюджету Попівської сільської територіальної громади на 2024 рік.
 
З метою відзначення значного вкладу громадян у реалізацію програм економічного, соціального і культурного розвитку громади, активну життєву позицію, благодійну діяльність та у знак великої поваги і визнання їхньої професійної, громадянської діяльності та військової звитяги депутатами підтримано рішення щодо запровадження відзнаки-звання «Почесний громадянин Попівської територіальної громади».
 
Також прийнято низку земельних та майнових питань.