Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та п’ятдесят шостої сесії Попівської сільської ради восьмого скликання.
 
На початку засідань присутні ушанували хвилиною мовчання пам'ять про мужніх воїнів, які захищаючи Батьківщину в боротьбі з агресором, віддали свої життя на полі бою та загиблих мирних українців.
 
Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли до відома звіти керівників самостійних структурних підрозділів та комунальних закладів сільської ради про роботу за 2023 рік.
 
Розглянули стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Попівської сільської ради у 2023 році.
 
Схвалили низку змін до місцевих програм на 2024 рік, програми соціально – економічного розвитку та бюджету на 2024 рік.
 
Затвердили План основних заходів цивільного захисту Попівської сільської ради на 2024 рік.
 
Обговорили та підтримали рішення, що стосувалося виділення та надання одноразової матеріальної грошової допомоги, питання захисту прав неповнолітніх. Розглянули низку майнових питань тощо.
 
Під час пленарного засідання депутати заслухали та проаналізували звіти секретаря ради, заступників сільського голови та старост старостинських округів про проведену ними роботу у 2023 році.
 
Затвердили програми, що стосувались економічного і соціального розвитку, освіти, культури, медицини, благоустрою, землеустрою тощо.
 
Внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку на 2024 рік та бюджету територіальної громади.
 
Ухвалили низку рішень з земельних та інших важливих для життєдіяльності Попівської сільської ради питань.
 
Завдячуючи співпраці членів виконавчого комітету, депутатського корпусу, керівників структурних підрозділів та комунальних закладів сільської ради засідання пройшли злагоджено та організовано.
 
Всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій.