Сьогодні свій поважний 90-річний ювілей святкує жителька села Вирівка БОЙКО ВІРА АНДРІЇВНА.
 
З квітами, подарунками і теплими привітаннями до іменинниці завітали заступниця сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, староста Вирівського старостинського округу Ірина ТОЧИЛЕНКО, фахівці відділу соціального захисту та КЗ «Центр надання соціальних послуг».
 
Представники громади передали жінці найщиріші вітання від очільника сільської ради Анатолія БОЯРЧУКА та побажання міцного здоров'я, бадьорості духу, довголіття та мирного неба.
 
Віра Андріївна може розповісти чимало про буремне минуле століття. Застала на своєму віку голодні 30-ті роки, жахіття Другої світової війни, повоєнну скруту і важку відбудову України після руйнації. Не думалось ювілярці ніколи, що у поважні роки знову чекатиме на перемогу і хвилюватиметься за земляків на фронті.
 
Важкої праці іменинниця ніколи не боялася. Працювала поваром в аграрному ліцеї, на фермі – телятницею і дояркою. Після виходу на заслужений відпочинок до 74 років працювала у сфері меліорації та займалася обкосом русел річок. Вдома трудилася на землі, мала велике домашнє господарство.
 
Разом з чоловіком, якого вже нажаль давно немає серед нас, виховала і поставила на ноги двох дітей, має онуків та правнуків.
 
Незважаючи на поважний вік, ювілярка – оптиміст, усьому дає лад. Крім того, у свої роки має чудову пам’ять, чим не перестає дивувати оточуючих.
 
На превеликий жаль, і сьогодні таку поважну ювілейну дату затьмарює війна. Але Україна обов’язково переможе, мир та злагода запанує на нашій землі!