13 березня 2024 року вчителі предмету "Захист України" взяли участь у методичному брейнстормінгу "Новітні аспекти викладання предмету "Захист України", що відбувся на базі Опорного закладу освіти "Попівський ЗЗСО        І-ІІІ ст.".

Педагоги відвідали урок предмету "Захист України" в 11 класі з теми "Індивідуальні дії солдата та взаємодія у складі двійок, трійок", який підготував учитель Валерій Омельченко, та здобули практичні навички у наданні допомоги на догоспітальному етапі під час заняття з тактичної медицини, яке провів представник Товариства Червоного Хреста України Євген Толок.

Під час засідання у форматі "круглого столу" "Сучасна концепція викладання предмету "Захист України": методично-практичний коучинг" освітяни проаналізувати новітні методичні аспекти викладання предмету "Захист України" з проєкцією на сучасність та практичну спрямованість, а також обговорили перспективи організації триденних навчально-польових занять, що відбудуться у травні 2024 року.

Цікавим завершенням методичного заходу стала презентація діяльності Центру військово-патріотичного виховання, який функціонує на базі ДПТНЗ "КПАЛ".