03 квітня під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та п’ятдесят сьомої сесії сільської ради.
 
У ході роботи члени виконкому опрацювали проекти рішень, що стосувались схвалення цільових програм, внесення змін до бюджету, надання одноразової матеріальної допомоги, захисту прав неповнолітніх дітей, майнових питань тощо.
 
У роботі сесії сільської ради взяли участь голова Конотопської районної військової адміністрації Павло ДУДКО та представники правоохоронних органів.
 
Депутати сільської ради затвердили низку цільових програм на 2024 рік у новій редакції – розвитку освіти, культури, охорони навколишнього природного середовища, управління та приватизації комунального майна, благоустрою та житлово-комунального господарства, соціального захисту населення тощо. Внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку на 2024 рік, бюджету сільської територіальної громади на 2024 рік та інші питання.
 
На порядок денний сесії також було винесено питання про затвердження положення про виплату одноразової стипендії Попівської сільської ради обдарованим учням - переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, учасникам та переможцям Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у новій редакції, яке підтримане депутатами одноголосно.
 
Також прийнято низку земельних та майнових питань. Усі рішення попередньо розглянуті та погоджені на спільному засіданні постійних комісій.