25-26 квітня в м.Славське Львівської області відбувся навчально-практичний тренінг «Практика застосування Закону України «Про адміністративну процедуру: виклики для органів місцевого самоврядування, пошуки шляхів їх вирішення».
 
Захід був організований Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).
 
Учасниками заходу були посадові особи місцевого самоврядування громад-партнерок Сумської та Чернігівської областей.
 
Попівську сільську раду представляли начальник відділу – Центр надання адміністративних послуг Віта МАРТИНЕНКО та начальник відділу правового забезпечення апарату сільської ради Олеся ОЛЕФІРЕНКО.
 
У ході навчального тренінгу учасники удосконали та отримали нові теоретичні та практичні знання щодо реалізації Закону України “Про адміністративну процедуру”, що дозволить посадовим особам місцевого самоврядування застосовувати новації Закону на практиці.
 
Професійні спікери, розумно підібрані форми роботи, спілкування з колегами з інших громад, розгляд практичних кейсів та можливість отримати відповіді на запитання - саме такий формат дав можливість цей досить складний закон зробити більш зрозумілим і доступним для запровадження.
 
Висловлюємо вдячність організаторам заходу за можливість отримувати корисні навички для впровадження їх у своїй повсякденній діяльності, дієву та важливу підтримку та допомогу нашій громаді. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.