На базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» відбувся захід для психологів Попівської, Дубов’язівської та Бочечківської громад на тему: «Тайм-менеджмент: вчимося ефективно планувати свій час».
 
Захід відкрила начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольга БЕСПАЛА, яка привітала фахівців з професійним святом Днем психолога та нагородила грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації психологиню Тетяну АНДРУШКО.
 
Спікерами спільного заходу стали фахівець КУ ІРЦ (психолог) Тетяна АНДРУШКО та психолог КУ «Бочечківський ЦПРПП» Олена ГОРБАЧ.
 
Психологи мали змогу під час тренінгу навчитися:
 
1.Планувати час і раціонально його використовувати для самовдосконалення;
 
2.Використовувати максимально власний потенціал;
 
3.Боротися з «ПОГЛИНАЧАМИ ЧАСУ».
 
Учасники заходу були не просто спостерігачами, а, навпаки, мали змогу випробувати різноманітні нестандартні вправи для ефективної організації власного часу та зняття емоційної напруги.
 
У комфортній атмосфері були проведені й випробувані такі вправи як «Знайомство» з використанням метафоричних карт «Світ очима свого дитинства», вправа «Пісковий годинник», яка допомогла зрозуміти важливість свого особистого часу, вправа «Визначимо своїх «ЖАБ», цікава і креативна вправа «Ділимо слона» для збільшення своєї продуктивності та вправа «Хронотип».
 
Крок за кроком ми все більше розуміємо про важливість власного часу, який має безціннє значення у плануванні робочих моментів. Родзинкою цього тренінгу стала «Релаксаційна вправа троянда».
 
Логічним завершенням заходу став тест визначення ефективності планування своїх справ.
 
В подальших планах – провести низку подібних заходів для збереження ментального здоров’я, життєстійкості та емоційного спокою.