Із поважною датою за дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА іменинницю привітали заступник сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, начальник відділу соціального захисту населення Леся МІЩЕНКО, староста Вирівського старостинського округу Ірина ТОЧИЛЕНКО.
 
За плечима іменинниці - непрості життєві роки в рідному селі. Донині бабуся чітко пам’ятає важкі роки Другої світової війни, часто ділиться тими спогадами зі своїми рідними. Ганна Андріївна все життя пропрацювала касиром на підприємстві. Як і в кожного в селі, було велике домашнє господарство, земельна ділянка. Разом з чоловіком виховали двоє дітей. Нажаль ні чоловіка, ні синів вже немає серед живих. Сьогодні бабуся проживає зі своєю племінницею Оленою та її сім’єю, які оточили її увагою та турботою.
 
Життєві випробовування не зламали ювілярку, уміє радіти кожному прожитому дню, навчає не здаватися перед труднощами й своїх рідних.
 
Незважаючи на свій поважний вік, бабуся Ганна має світлий і ясний розум. Дуже переймається нинішніми тривожними подіями в країні, постійно слідкує за всіма новинами. Не думала вона й не гадала, що на своєму довгому віку доведеться ще раз пережити страшне лихоліття війни.
 
Від жителів усієї громади щиро вітаємо Вас з 95-річчям та щиро бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, наснаги й родинного тепла. Живіть ще довго, нехай Господь посилає Вам ще многая і благая літа. А Україні - дарує мир, спокій й благополучне повернення додому усіх Захисників.