Сьогодні жителька села Кузьки Ольга Тимофіївна ЩЕБЕТУН святкує своє 90-річчя.
 
За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА ювілярку привітали заступник сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, староста Кузьківського старостинського округу Ігор НОВІКОВ та начальник відділу соціального захисту населення Леся МІЩЕНКО.
 
Гості щиро бажали іменинниці міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу та підтримки від рідних, мирного неба над головою та ще довгих років життя.
 
За життя Ользі Тимофіївні довелося пережити багато різного, були радощі, були і сльози. Народилася в с.Карабутове, там пройшло її дитинство, юність і зрілість.
 
Добре пам’ятає війну, як батька забрали на фронт, матір, яка тяжко працювала, братів, яких вже немає серед живих, роки голодомору, відбудови.
 
Працювати почала з 13 років, майже все життя на фермі. Перед виходом на заслужений відпочинок 3,5 роки працювала на пошті.
 
Вже 7 років Ольга Тимофіївна мешкає у с.Кузьки з родиною племінниці Валентини Петрівни.
 
У свої 90 років вправна господиня. І в будинку, і навколо порається сама, тримає птицю, обробляти город допомагають рідні.
 
Не дивлячись на всі проблеми, що виникали у житті, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з родиною та односельцями. Завжди усміхнена і привітна, дуже активна і небайдужа.