28 травня поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято. Ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, оскільки посадові обов’язки поліцейського офіцера дуже різноманітні.
 
Саме поліцейські офіцери громад здійснюють профілактичну роботу, розкривають злочини, протидіють домашньому насильству, проводять профілактичні рейди тощо.
 
У Попівській громаді працюють два поліцейські офіцери громади – Євгеній РЕДЬКА та Олексій БІЛЕЦЬКИЙ.
 
Сьогодні у Конотопському районному відділі поліції відбулося зібрання з нагоди професійного свята.
 
Поліцейських офіцерів громад привітав начальник районного відділу поліції Сергій ЗАБОЗЛАЄВ, який зауважив, що безпека громад – це спільна відповідальність і поліції, і органів місцевого самоврядування. Він подякував головам громад за співпрацю та розуміння важливості цього напрямку роботи та вручив подяки. Завдяки спільним зусиллям поліції і громади поліцейські офіцери громад забезпечені автомобілями, мають своє робоче місце, вони постійно перебувають на території громади та приділяють увагу жителям у найвіддаленіших населених пунктах.
 
До привітань долучився Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК разом з головами територіальних громад району.
 
У своєму привітальному звернені Анатолій БОЯРЧУК подякував керівництву Конотопського районного відділу поліції за ефективну співпрацю, а офіцерам громад за якісне виконання своїх професійних обов’язків та побажав міцного здоров’я, добробуту, більше спокійних робочих днів та належної людської вдячності.
 
За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків почесними грамотами нагороджені досвідчені поліцейські, серед яких наші поліцейські офіцери громади - Євгеній РЕДЬКА та Олексій БІЛЕЦЬКИЙ.
 
Приєднуємось до привітань і щиро дякуємо за службу та вірність присязі!