Ще один непростий рік навчання завершується в умовах повномасштабної війни. Та не дивлячись на ці складнощі, ви впоралися з усіма випробуваннями: школярі успішно закінчили навчання, педагоги забезпечили гідний рівень освітніх послуг, батьки працювали й допомагали як дітям, так і педагогам.
 
Висловлюємо безмежну подяку нашим вчителям за щоденну, невтомну творчу працю, за високий професіоналізм, уміння швидко знаходити вихід у надзвичайних ситуаціях, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів. У багатьох онлайн конкурсах, олімпіадах, змаганнях цього навчального року наші учні були одними з кращих, попри всі страхи, проблеми та труднощі.
 
Щиро дякуємо батькам! Без вашої підтримки та довіри вчителям не вдалося б досягти успіху.
 
Вітаємо наших найкращих та талановитих діточок! Ворог забрав у вас багато того, що має бути в повноцінному дитинстві. Але він ніколи не зможе позбавити вас головного: доброти, щирості, любові. Бажаємо гарного літнього відпочинку, здоров’я, енергії, вірних друзів та успіхів кожному з вас!
 
Окремо вітаємо наших випускників. Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті й, звісно, він мав бути іншим. Для вас починається доросле та самостійне життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Не бійтеся нового і прагніть до найкращого! Бажаємо вам мирної, рівної та світлової життєвої дороги!
 
Нехай це літо буде спокійним і безпечним для кожного з вас! Бажаємо, щоб новий навчальний рік ми зустріли під мирним небом вільної та непереможної України!
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости старостинських округів