30 та 31 травня 2024 року для учнів Попівської громади пролунав Останній дзвоник, сповістивши про початок літніх канікул для учнів та нового життєвого шляху для випускників.
 
Загалом цьогоріч у доросле життя вирушають 47 одинадцятикласників, 79 учнів 4 класів перейшли у 5 класи, а для 50 першокласників закінчився перший рік навчання у початковій школі.
 
У всіх закладах освіти громади відбулись урочисті заходи, під час яких представники Попівської сільської ради вручили дипломи та одноразові стипендії Попівської сільської ради найталановитішим учням, а також грамоти і подяки - найкреативнішим педагогам, а також подякували освітянам за щоденну творчу працю, віру в здібності й таланти своїх учнів, батькам - за терпіння, довіру до вчителів, побажали дітям цікавого літнього відпочинку під мирним небом.
 
Слід відзначити, що 2023/2024 навчальний рік був багатим на перемоги школярів у різноманітних творчих й інтелектуальних конкурсах, олімпіадах та спортивних змаганнях. Як результат, з вересня 2024 року учні, які здобули перемоги в олімпіадах та конкурсах, отримуватимуть стипендію Попівської сільської ради.
 
Тож бажаємо всім учням захоплюючих літніх канікул під мирним небом України. Випускникам - відмінного старту на дорослому життєвому шляху, а вчителям - гордості й захоплення від успіхів своїх учнів та вихованців!