Продовжується співпраця з надання жителям Попівської сільської ради безоплатної правової допомоги, що гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету, місцевих бюджетів та інших джерел.
 
Жителі Попівської громади можуть скористатись безоплатною первинною та вторинною правовими допомогами.
 
Перша включає в себе такі види правових послуг, як надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань; складання заяв, скарг, інших документів правового характеру (крім процесуальних); надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.
 
Безоплатна вторинна правова допомога передбачає такі види правових послуг: захист; здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складання документів процесуального характеру.
 
Жителі Попівської громади можуть звернутися за отриманням правової допомоги до Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться у місті Конотоп по вулиці Бр.Лузанів, 43.
 
Працює центр з 8.00 до 17.00 без перерви.
 
Детальнішу інформацію про роботу системи безоплатної правової допомоги та про те, як отримати таку допомогу, можна знайти за посиланням: https://www.legalaid.gov.ua/.../yak-otrymaty-bezoplatnu.../
 
Посилання на сторінку ФБ Конотопського МЦ -