6 лютого на спортивному майданчику ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей" відбулась чергова гра Чемпіонату області з хокею на льоду між командами ХК "Конотоп" та ХК "Дружба".
 
Як розповів тренер команди Сергій СМИРНОВ команда суперників - неодноразовий чемпіон області з хокею, тому для гравців ХК «Конотоп» гра стала серйозним випробовуванням. Але водночас це і нагода вдосконалити свою майстерність, перейняти певні ігрові моменти.
 
Сильний мороз не злякав глядачів, які з дотриманням усіх карантинних вимог вболівали за свої команди.
 
Гра проходила в дружній атмосфері, жваво і динамічно, було багато цікавих ігрових моментів.
 
У основний час зустріч закінчилась нічиєю, з рахунком 3:3.
 
Але наша команда мобілізувала всі сили і, виконуючи буліт, забила шайбу у ворота суперників. Завдячуючи цьому ХК "Конотоп" здобув перемогу - 4:3.
 
Відзначились забитими шайбами Олексій ДРОБ’ЯЗКО, Олександр ГОЛОВКО та Віталій КРАВЧЕНКО.
 
Наступна гра відбудеться у неділю в х.Михайлівський, а в середу-четвер хокеїсти грають в м.Кролевець. Після цього буде відомо, хто займе місце в групі за вихід в плей-офф.
 
Присутній в ході гри Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК відзначив, що хокей як вид спорту продовжує розвиватись у нашій громаді й наша команда демонструє відмінні результати та подає достойний приклад молоді та побажав хокеїстам ще багато нових перемог.
 
146990528 237050307888708 7572499453497706023 n