Не кожному подружжю випадає відзначити щасливий і рідкісний ювілей – золоте весілля. Зустріти таку дату мають можливість лише обрані. Працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради провели дослідницьку роботу і виявили 18 подружніх пар, які у 2021 році відзначають 50 років свого кохання.
 
Життєвий шлях їх не був встелений трояндами, вони разом пройшли всі випробування і труднощі, які випали на їх долю, однак зберегли взаємну любов і відданість.
 
Напередодні свята всіх закоханих Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК спільно зі своїм заступником Тетяною ШЕРУДИЛО, депутатами сільської ради, старостами, працівниками культури привітали сімейні пари Миколи Якимовича та Ганни Іванівни Пичик з с.Привокзальне, Михайла Федоровича та Ніни Дмитрівни Сидоренко з с.Шаповалівка, Петра Степановича та Ганни Євтухівни Горлач, Івана Григоровича та Ольги Федотівни Бачал з с.Малий Самбір, Віктора Вікторовича та Ольги Миколаївни Корміленко, Василя Васильовича та Олени Іванівни Суховєєвих з с.Великий Самбір, Олексія Михайловича та Ганни Іванівни Олександренко з с.Вирівка.
 
- У Попівській громаді цінують таких людей, які своєю багаторічною вірністю та коханням подають приклад сучасній молоді, - зазначив, вітаючи подружні пари, Анатолій Васильович та побажав їм міцного здоров'я і ще багато-багато щасливих років спільного життя.
 
Сімейні пари були розчулені проявленою до них увагою і щиро дякували гостям за вітання та приємні подарунки до свята.
 
149849128 265000255143153 764667189182372515 n