До дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану в клубних та бібліотечних закладах Попівської громади пройшли тематичні заходи.
 
У Вирівському сільському клубі-філії спільно з бібліотекою-філією було проведено зустріч з воїном-афганцем Сергієм Черевком на тему «Афганістан, болить в моїй душі». Сергій Васильович поділився своїми спогадами про трагічні події під час війни. У виконанні Анатолія Макарова лунали пісні присвячені бойовому братерству та мужності афганців. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.
 
У Дептівській сільській бібліотеці-філії проведено бесіду-зустріч з Володимиром Марушко «Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя».
 
У Кошарівській сільській бібліотеці проведено бесіду з читачами біля книжкової виставки «Афганістан. Біль. Пам’ять» та проведено флешмоб «Афганістан – тебе ми пам’ятаємо».
 
У сільських бібліотеках-філіях оформлено книжкові виставки за темами: «Солдати чужої війни» (центральна бібліотека-філія) «15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» (Соснівська сільська бібліотека-філія), «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять» (Малосамбірська сільська бібліотека-філія), «Лише з піснею в даль - вічна печаль» (Шаповалівська сільська біліотека-філія), «Афганістан – душі кривава рана» (Сарнавська сільська бібліотека-філія).
 
Діють тематичні виставки «Герої чужої війни» (Карабутівська сільська бібліотека-філія), «Афганістан. Події. Долі» (Пекарівська сільська бібліотека-філія), «Гіркої пам’яті ковток» (Тулущанська сільська бібліотека-філія).