Національна бібліотека України для дітей влаштувала Всеукраїнську бібліотечну «сутінкову» вечірку в форматі онлайн та долучила до неї кращих читачів з різних куточків країни.
 
Приємно відзначити, що квиток на вечірку отримала і читачка Вирівської сільської бібліотеки-філії Крістіна Пухкал та читач центральної бібліотеки-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Олександр Кисельов, як винагороду за активну участь у програмі зимових читань.
 
«Сутінки» у онлайн-форматі об’єднали 180 читачів з усієї України. Діти з задоволенням розв’язували завдання театралізованого квесту, танцювали, малювали героя казки «Крижане серце» оленя Свена.
 
За активність у грі та найбільшу кількість правильних відповідей перемогу отримала Вирівська сільська бібліотека-філія (читачка Крістіна Пухкал). Ми пишаємося нашою юною учасницею, яка представляла бібліотеку-переможницю!
 
Щиро дякуємо команді соціокультурного відділу Національної бібліотеки для дітей за неймовірне дійство, чудовий настрій, весело і цікаво проведений час. «Це було дуже-дуже-дуже круто!», – поділилися своїми першими враженнями після вечірки Крістіна і Саша.
 
Окрема подяка Сумській обласній бібліотеці для дітей за запрошення до участі в інтерактивній онлайн-вечірці «Крижане серце».
 
151088293 456390612157980 2548884806268652263 n