18 лютого заступник Попівського сільського голови Ірина КЛІГУНОВА провела нараду зі спеціалістами відділів житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, транспорту та комунальної власності та земельних ресурсів та екології Попівської сільської ради, у ході якої обговорили нагальні питання.

Зокрема, мова йшла про водопостачання і водовідведення багатоквартирного житла у с.Попівка, що є одним з пріоритетних в роботі виконавчого комітету Попівської сільської ради. Зважаючи на карантинні обмеження, що діють на території держави, запропоновано мешканцям визначитись з ініціативною групою з числа жителів, задіяних будинків (5-7 осіб) для проведення зустрічі, детального вивчення та спільного вирішення проблемних питань.

Також акцентувалась увага на утриманні в належному стані комунальних доріг під час снігопадів і ожеледиці. Відзначено всіх, хто долучився до ліквідації снігових заметів.

У ході наради обговорили питання забезпечення вуличним освітленням населених пунктів громади. 

Крім того, визначили обсяги проведення робіт з виявлення аварійних дерев,  що можуть завдати шкоди лініям електропередач, спорудам або перекрити рух на дорогах, і їх випилювання.

Ведеться робота з опрацювання заявок громадян Попівської громади.