Відновилося живе спілкування влади із жителями населених пунктів Попівської сільської ради.
24 лютого відбулись перші зустрічі заступника Попівського сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО, керівників відділів - соціального захисту населення, земельних ресурсів і екології Попівської сільської ради та фахівців Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з жителями сіл Пекарі та Карабутове.
У ході спілкування жителі населених пунктів отримали вичерпні відповіді на всі питання, що їх непокоїли.
Зокрема, були надані роз’яснення щодо змін у пенсійному законодавстві, соціальному захисті населення, обговорено актуальні питання у земельній сфері та у рамках підписаного Меморандуму проведено юридичні консультації.
Під час спілкування влади з людьми з’ясовано усі проблемні питання, як особистого, так і загального характеру.
Усі питання, що виникли у ході зустрічей, взяті на особистий контроль та надані доручення відповідним службам - проаналізувати їх і допомогти у вирішенні.
- Карантин, що триває близько року, значно обмежив можливості спілкування населення - як з владою, так і в питаннях проведення культурно-масових заходів.
Відчувається, що люди мають потребу в їх проведенні, накопичилось багато питань, що потребують вирішення, а тому такі зустрічі на сьогодні особливо потрібні і надзвичайно результативні, - зазначила заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО.
По закінченню роботи мобільного офісу аматори сцени з дотриманням карантинних вимог влаштували для людей невелику концертну програму, якої так не вистачало протягом тривалого карантину.