Сьогодні, 25 лютого, виповнюється 150 років з дня народження видатної української письменниці та громадської діячки Лесі Українки.
 
До цієї знаменної події працівники КЗ «Центр культури і дозвілля» Попівської сільської ради підійшли дуже відповідально. Було організовано і проведено багато різножанрових заходів, що розкривають усі грані творчості Лесі Українки, розповідають про неї як про видатну особистість і дають можливість зрозуміти її творчість через призму сучасності.
 
Зокрема, центральна бібліотека-філія презентувала для користувачів віртуальний екскурсійний маршрут «Стежками Лесі Українки» https://www.facebook.com/102153498563994/videos/722118751824671
 
Попівська сільська бібліотека-філія підготувала електронну презентацію «Пам’ятні місця Лесі Українки» та поетичні читання «Лесине слово в дитячих вустах».
 
У Кошарівській сільській бібліотеці-філії відбулась подорож сторінками творів «Лесиними стежками».
 
Кузьківська сільська бібліотека-філія взяла участь у Міжнародному онлайн-флешмобі #GlobalLesyaUkrainka2021.
 
У бібліотеках-філіях оформлені книжкові виставки, де користувачі мають можливість ознайомитися з життєвим шляхом поетеси, звернутися до її ліричних віршів, поем, драматичних творів, а також публікацій з періодичних видань, присвячених дослідженню її творчості.
 
Запрошуємо всіх бажаючих завітати до бібліотек і ознайомитись з матеріалами виставок!