Про проблеми жителів с.Попівка з перших вуст дізнавалися Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК та його заступник Тетяна ШЕРУДИЛО під час чергового виїзного прийому громадян.
 
Мешканці населеного пункту активно спілкувалися з керівництвом громади, обговорювали актуальні для села питання.
 
Зокрема, забезпечення водопостачанням і водовідведенням житлових будинків, належної роботи мережі вуличного освітлення, транспортного сполучення тощо.
 
На кожне із запитань жителі села отримали вичерпні роз’яснення, окремі – взяті на контроль для подальшого вирішення.
 
Враховуючи, що переважна більшість жителів села - це люди поважного віку, багато хто з них цікавився питаннями щодо перерахунку пенсій, надання пільг на оплату комунальних послуг. Актуальними були земельні питання – виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, переоформлення неуспадкованої спадщини тощо.
 
Кваліфіковані відповіді вони отримали від керівників відділів – соціального захисту населення Лесі МІЩЕНКО та земельних ресурсів і екології Юрія ГОЛІНКИ.
 
Також у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю фахівцями Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надані юридичні консультації.
 
- Я завжди відкритий до спілкування з мешканцями усіх населених пунктів. Хочу запевнити, що проблеми, які сьогодні були вами порушені – обов’язково будуть взяті під мій особистий контроль. Головне завдання у моїй роботі – працювати для людей і робити так, щоб жителі громади жили краще, - запевнив очільник громади.
Голова Попівської сільської ради А.Боярчук
Спілкування з жителями с.Попівка