У Попівській громаді зацікавлені у тому, щоб молоде покоління та люди старшого віку активно долучались до високого мистецтва.
 
Яскравим прикладом цього сьогодні став виступ військового оркестру 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені Івана Виговського для жителів с.Попівка.
 
Військові зворушили присутніх грою на музичних інструментах і виконанням пісень та подарували усім шквал позитивних емоцій і драйву.
 
У ході концертної програми лунали патріотичні твори, музика з кінофільмів, джазові композиції. Глядачі насолоджувались переспівами сучасних рок- та поп- композицій від кавер-гурту «DAGGER».
 
- Сьогодні ми разом з жителями с.Попівка отримали заряд позитивної енергії від неперевершеного виступу військових музикантів. Ніщо так не милує слух, як жива музика, - зазначив Анатолій БОЯРЧУК.
 
Він подякував музикантам за подаровані емоції і вручив грамоту за значний внесок у розвиток культури і мистецтва, високу виконавську майстерність та професіоналізм військовому оркестру 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені Івана Виговського. Також за плідну співпрацю у напрямі національно-патріотичного виховання грамотами відзначено командира бригади, полковника Дмитра КАЩЕНКА, начальника оркестру, капітана Євгена БАТУРУ та кавер-гурт «DAGGER».
 
Незабутні враження, які отримали присутні, запам’ятаються надовго!
нагородили військовий оркестр 58-ОМБР у Попівській громаді
Попівська громада - військовий оркестр