У ході наради керівників Попівської сільської ради зі старостами, що відбулась 3 березня, розглянули нагальні питання організації життєдіяльності в населених пунктах сільської ради.

Особлива увага зверталась на виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», про що доповідали військовий комісар Конотопського ОМВК Роман Радіоненко та його заступник Борис Сагайдачний.

Секретар сільської ради Валентина Малігон детально вела мову про дотримання всіх вимог Закону «Про нотаріат» в межах повноважень органів місцевого самоврядування.

З новаціями в законодавстві щодо соціального захисту присутніх ознайомила начальник відділу соціального захисту населення Леся Міщенко.

Директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Віктор Суятінов розповів про організацію надання соціальних послуг відповідно до чинного законодавства.

Про співпрацю суб’єктів соціально-культурної сфери в умовах децентралізації вела мову директор КЗ «Центр культури і дозвілля» Світлана Панченко.

Учасники наради отримали необхідну інформацію, старостам були надані відповідні доручення та відповіді і роз’яснення на запитання, що виникли в ході наради.

Нарада зі старостами Попівської сільської ради