Сьогодні в ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбувся турнір з волейболу серед збірних команд, що став вагомим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та хорошою нагодою в черговий раз привітати прекрасну половину людства з прийдешнім святом весни, краси, ніжності та жіночності.
 
У турнірі взяли участь 4 волейбольні команди: збірна команда ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», сіл Юрівка, Шевченкове та збірна команда працівників Попівської сільської ради.
 
Як розповіли організатори змагань – провідні фахівці зі спортивної роботи КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Попівської сільської ради Микола ГОРБЕНКО та Олег БЛАЖКО змагання проходили по коловій системі. У напружених та безкомпромісних матчах перемогу здобули спортсмени з Шевченкового, «срібло» отримала команда Попівської сільської ради, третє місце розділили команди с.Юрівка та ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
До учасників змагань з вітальним словом звернулась заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, яка побажала жінкам бути здоровими, усміхненими та щасливими, а учасникам турніру спортивних звершень та перемог.
 
- Бажаю не полишати своїх спортивних захоплень та завжди залишатися у такому піднесеному та бадьорому настрої. Весняної радості, любові та успіхів в усіх справах, – додала Тетяна Миколаївна та нагородила команди Кубком, грамотами за зайняті місця та солодкими подарунками.
 
Кращі гравці турніру Юля ОХРІМЕНКО з с.Юрівка, Євгенія ПРИМА з с.Шевченкове, Людмила ЛУК’ЯНЕНКО з Попівської сільської ради та Анастасія КИТАЄНКО з аграрного ліцею отримали сувенірні призи.
 
Цього дня також проведено майстер-клас з силових вправ (підтягування, віджимання від підлоги, штовхання гирі) серед учнів ліцею та закладів загальної середньої освіти. Учасники майстер-класу відзначені грамотами за участь.