11 березня під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулося засідання виконавчого комітету Попівської сільської ради.
 
На початку виконкому Анатолій Васильович вручив посвідчення радника Попівського сільського голови Сергію ЧИЖИКУ, генеральному директору ТОВ «Вітчизна».
 
У ході роботи затверджені рішення про створення ряду комісій з питань призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі, адміністративної комісії тощо, і затверджені їх персональний склад та Положення.
 
Ухвалили проєкти Програм розвитку освіти Попівської сільської територіальної громади у 2021-2023 роках у новій редакції; інфекційного контролю у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради у 2021-2022 роках; розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради на 2021 рік у новій редакції; розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на території Попівської сільської ради на 2021 рік у новій редакції. Схвалено проєкт змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2021 рік та проєкт рішення Попівської сільської ради, а також зміни до бюджету Попівської територіальної громади на 2021 рік, внесено зміни до раніше прийнятих рішень виконкому.
 
Створено координаційну раду з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків.
 
Також розглянуто питання щодо призначення стипендій Попівського сільського голови обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань у 2021 році, надання одноразової матеріальної допомоги тощо.