У спортивній залі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулися змагання з волейболу серед юнаків в залік І спортивних ігор школярів, приурочені Дню українського добровольця.
 
Змагання організовані провідними фахівцями зі спортивної роботи КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Попівської сільської ради Миколою ГОРБЕНКОМ та Олегом БЛАЖКОМ.
 
У них взяли участь команди Великосамбірського, Юрівського, Шевченківського ЗЗСО та ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої.
 
За результатами проведених змагань команда Шевченківського ЗЗСО здобула першість у змаганнях, у команди Великосамбірського ЗЗСО – друге місце, команда Юрівського ЗЗСО посіла третє місце, гравці ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» нагороджені грамотою за участь у змаганнях.
 
Кращими гравцями гри визнано - Владислава ЛУЗАНА (Шевченківський ЗЗСО), Сергія СУХОВЄЄВА (Великосамбірський ЗЗСО), Дениса СИГЛЯНИКА (Юрівський ЗЗСО) та Дмитра ПОПОВА (ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей»).
 
- Цією грою ми вшановуємо патріотів сучасної України, які за покликом серця, усвідомлюючи свій громадянський обов’язок і відповідальність за майбутнє держави, стали на її захист. Кожна команда мала можливість проявити свої найкращі фізичні якості. Щиро вітаю переможців, усім бажаю невичерпної енергії, бадьорості духу та подальших успіхів, - сказала Тетяна ШЕРУДИЛО.
 
По закінченню змагань, команди були нагороджені грамотами, а команда-переможець отримала Кубок.