У Попівській громаді успішно функціонує перспективний навчальний заклад, у якому здобуває професію багато сучасної молоді - ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Тут навчається 155 учнів – в майбутньому вони стануть кваліфікованими фахівцями і працюватимуть у різних галузях економіки.
 
Ліцей розвивається, на його території встановлене і активно використовується футбольне поле зі штучним покриттям, збудований спортивний майданчик цілорічного використання, що передбачає створення штучної козванки для популяризації зимових видів спорту, а влітку і в період міжсезоння цей спортивний об’єкт використовується для занять з хокею на роликових ковзанах, гри у великий теніс та інших видів спорту.
 
У приміщенні відремонтовані їдальня, спортивний та актовий зали, інклюзивно-ресурсна кімната, методичний кабінет, працює центр патріотичного виховання з лазерним та пневматичним тиром тощо.
 
На сьогодні у ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» продовжується робота зі створення комфортних умов для перебування молоді.
 
За підтримки бізнесу тут проводяться ремонтні роботи в роздягальнях, щоб створити належне санітарно-гігієнічне середовище, необхідне для проведення спортивних змагань у спортивному комплексі, що планується тут створити.