Одним із дієвих інструментів з вивчення та вирішення проблем жителів Попівської громади є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом сільської ради.
 
16 березня Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК спільно з заступниками Тетяною ШЕРУДИЛО та Іриною КЛІГУНОВОЮ, керівником відділу соціального захисту населення Лесею МІЩЕНКО та заступником директора Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентиною ВОЛІК провели зустріч з жителями с.Кошари.
 
У ході прийому вирішувалась низка важливих питань життєдіяльності села.
 
Зокрема, людей турбує питання ціноутворення на ринку молока і молочної продукції, регулярність приїзду лікаря стоматолога у населений пункт, допомога до пенсійного забезпечення людей 80-річного віку і старших, ремонт об’єктів соціально-культурної сфери, робота лісника у населеному пункті тощо.
 
Актуальним для жителів громади є і залишається питання отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
 
Очільник громади обговорив можливі шляхи вирішення питань та зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі. Всі питання будуть розглянуті відповідно до чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.
 
По завершенню спілкування перлини сцени Попівської громади – Ірина Шевченко, Каріна Бруяк, Ігор Карнаух, Костянтин Садівничий, Єгор Дементов, Влад Величко подарували присутнім незабутні враження від перегляду концертної програми. А високою, заслуженою нагородою за творчість артистів стали бурхливі оплески вдячних глядачів.