Жителі с.Юрівка виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загальногромадських.
 
Зі своїми питаннями до очільника Попівської сільської ради Анатолія БОЯРЧУКА та заступників сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО та Ірини КЛІГУНОВОЇ звернулося багато жителів цього села, всі вони були прийняті і вислухані.
 
Зокрема, під час прийому громадян порушувалися питання щодо функціонування об’єктів соціально-культурної сфери, ремонту сільських доріг, облаштування вуличного освітлення, використання шкільного автобуса, виконання громадських робіт по благоустрою території, функціонування архіву, отримання архівних довідок, пільгове перевезення осіб, що мають на це право тощо.
 
Фахівці відділу соціального захисту населення та Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надали роз’яснення щодо новацій у пенсійному законодавстві, соціальному захисті, також були проведені індивідуальні юридичні консультації.
 
На всі питання мешканці села отримали вичерпні відповіді та рекомендації, а ті, що потребують детальнішого вивчення, взяті під особистий контроль голови громади.
 
По закінченню роботи мобільного соціального офісу аматори сцени Попівського СБК-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» з дотриманням усіх карантинних вимог влаштували для людей концертну програму, що сприяла обміну культурними традиціями і ще більше здружила та об’єднала населені пункти громади.