Учні, які навчаються в закладах освіти Попівської громади і досягли високих результатів в учнівських олімпіадах, турнірах, конкурсах та спортивних змаганнях - у 2021 році отримуватимуть стипендію Попівського сільського голови.
 
Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету з метою підтримки творчої та обдарованої молоді.
 
Сьогодні Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК урочисто вручив сертифікати за високі досягнення у навчанні та значні результати у позашкільному житті – Лілії ПРОНЬ, учениці 10 класу Великосамбірського ЗЗСО, Артему ПАНЧЕНКО, учню 9 класу Вирівського ЗЗСО, Анні Рибалці, учениці 11 класу та Михайлу Лещуку, учню 9 класу Попівського ЗЗСО, Олесі СУХОНОС та Юлії ОХРІМЕНКО, ученицям 10 класу Юрівського ЗЗСО.
Анатолій Васильович привітав стипендіатів з вагомими досягненнями і побажав їм успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, невичерпної життєвої наснаги.
 
Він також звернувся зі словами подяки до батьків та викладачів. Дякуючи їм діти з малечку відчувають найвищий рівень мотивації – бажання стати кращими. І такі високі досягнення свідчать про те, що це цілеспрямована, успішна, наполеглива молодь, від якої залежить майбутнє України.
 
Присутні на заході заступник Попівського сільського голови Тетяна Шерудило та начальник відділу освіти Ольга Беспала підкреслили, що саме молодь є тим потенціалом, який забезпечує цілісний і творчий розвиток громад.
 
По завершенню урочистого заходу учні відвідали Конотопський інститут Сумського державного університету. Для майбутніх абітурієнтів була проведена ознайомча екскурсія. У теплій і дружній атмосфері здобувачі освіти отримали інформацію про правила вступу до КІ СУМДу в 2021 році, ознайомились з переліком майбутніх професій, а також отримали відповіді на всі запитання.