Днями відбулась нарада керівництва КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради з медичними працівниками, на якій були розглянуті питання щодо дотримання вимог наказу МОЗ України від 24.12.2021 № 3018 «Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках».
 
Головний лікар Центру Лариса КОВТУН відзначила, що важливим питанням залишається необхідність забезпечення особистого контролю за охопленням працівників закладів охорони здоров’я вакцинацією від коронавірусної інфекції.
 
Під час наради головною медичною сестрою Центру Оксаною КОЛОМІЙЧЕНКО особлива увага акцентувалася на визначенні етапів проведення вакцинації серед населення та розподіленню за групами найбільш вразливих до COVID-19 осіб та людей, від яких залежить забезпечення життєдіяльності країни.
 
Також було розглянуте питання щодо попереднього скринінгового обстеження на визначення антигену SARS-CoV-2 з використанням швидких тестів.