Сьогодні з черговим візитом у Попівській сільській раді перебував народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО. Спільно з Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ та депутатом обласної ради Олександром СЛЮСАРОМ, депутатом Кролевецької міської ради Олександром БОБРОВИЦЬКИМ побували на основних об’єктах Попівської громади та обговорили ключові питання розвитку сільських територій.
 
Перебуваючи у с.Попівка, сільський голова Анатолій БОЯРЧУК розповів присутнім про проблемну екологічну ситуацію, яка розгорнулася навколо Попівського експериментального заводу. Підкреслив, що завод знаходиться в стадії приватизації.
 
У Попівському закладі загальної середньої освіти I-III ст. народний депутат поспілкувався з учнями і вчителями початкової ланки, був приємно вражений комп’ютерним оснащенням, високою відповідністю інтер’єрів класів вимогам нової української школи.
 
Також на території школи є незавершений сучасний спортивний об’єкт, введення якого в експлуатацію дозволить жителям громади проводити спортивні змагання на сучасному футбольному полі зі штучним покриттям та займатись спортом на варкаутському майданчику, з викоританням бігових доріжок та тренажерів.
 
Позитивні враження гості громади отримали і від відвідин Попівського будинку культури, де зроблено сучасний ремонт приміщення, оснащено його технікою для організації заходів.
Не залишилась поза увагою депутатів і бібліотека, де зосереджено великий книжковий фонд, який користується попитом у сільського населення.
 
Як заклад у якого є майбутнє, депутати відзначили ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей", де розвивається спортивно-матеріальна база, та організовано навчально-виховний процес у відповідності з сучасними вимогами, зокрема, через створення інклюзивних груп, де молодь з особливими потребеми здобуває професію.
 
Народний депутат відзначив, що населені пункти громади мають сучасний вигляд, тут багато зроблено для розвитку сільської інфраструктури та створено сприятливі умови для проживання людей.
 
Анатолій БОЯРЧУК подякував гостям за приділену увагу з вивчення питання розвитку Попівської громади та висловив сподівання на подальшу співпрацю.