Перше квітня порадувало всіх нас весняною, сонячною погодою, що спонукає до наведення краси і благоустрою.
 
До проведення весняної толоки долучаються старости, працівники установ та організацій, підприємці, а також небайдужі мешканці нашої громади.
 
Зокрема, у с.Великий Самбір впорядковували територію в центрі села, біля навчального закладу, магазину та будинку культури. Допомогу по благоустрою надали ФГ "Радько" та місцевий житель Микола Шевченко. Своєю власною технікою вони розчистили, згребли та здискували чагарник.
 
Завдяки завзяттю і відповідальності мешканців с.Присеймів’я прибрано пам’ятні місця, узбіччя уздовж доріг, зібрано торішнє листя, ліквідовано виявлені сміттєзвалища.
 
Громада с.Юрівка вже навела лад в центрі населеного пункту, біля будинку культури, навчального закладу. У планах - прибрати територію парку, стадіону, спортивного майданчика та Меморіалу Слави.
 
У с.Кошари впорядкували територію біля адміністративної будівлі, відділення поштового зв’язку, навчального закладу. Заплановано привести у належний стан територію пам’ятних місць тощо.
 
Це лише початок великої роботи!
 
Звертаємось до жителів Попівської сільської ради та підприємців - не залишатись осторонь та долучатись до робіт з весняного благоустрою громади!
 
Завдяки спільним зусиллям та згуртованості ми зробимо населені пункти нашої громади чистими, естетично привабливими та комфортними.