Цьогоріч весняні канікули були дистанційними, але для учнів закладів загальної середньої освіти Попівської сільської ради вони стали довгоочікуваними та веселими.
 
З метою забезпечення організованого дозвілля дітей, задоволення їх інтересів та заповнення вільного часу у навчальних закладах в онлайн-форматі працювали спортивні секції, проводилися майстер-класи, вікторини, конкурси. Школярі також мали змогу здійснити віртуальні подорожі, взяти участь в онлайн олімпіадах та підготуватися до ЗНО.
 
У рамках святкування Міжнародного дня сміху учасники освітнього процесу підтримали онлайн-акцію «Посміхаючись, даруємо щастя» та змусили посміхнутися навіть найсерйозніших, заряджаючи своїм позитивом через мережу Facebook.
 
Весняні канікули надихнули учнів та членів їх сімей долучитися до конкурсу на кращу сімейну фізкультхвилинку «Здоров'я дитини – багатство родини». Родина Норець Владислави, учениці Попівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів посіла І місце (1,472 переглядів). Родині Спаського Владислава, учня Юрівського ЗЗСО присуджено ІІ місце (706 переглядів), почесне ІІІ місце отримала родина Нарбаєва Максима, учня Юрівського ЗЗСО (559 переглядів). Вітаємо переможців та вдячні сім'ям, які допомагають сформувати позитивний імідж сучасної родини, привертаючи увагу до власних традицій.
 
Продовжуємо навчання і залишаємося оптимістами, завжди тримаючи при собі посмішку та позитивні емоції.