У кожному населеному пункті Попівської сільської ради триває весняна акція з благоустрою і озеленення.
 
Старости разом з працівниками установ і організацій, підприємцями, небайдужими жителями населених пунктів згуртовуються, щоб прибрати та покращити зовнішній вигляд своїх сіл та селищ.
 
Зокрема, завдяки завзяттю працівників Кузьківського будинку культури та учасниць народного жіночого колективу «Калинонька» впорядковано території біля адмінприміщення, будинку культури, Меморіалу Слави тощо.
 
Допомогу з вивезення торішнього листя, обрізаних гілок та іншого сміття надав депутат сільської ради Сергій ЛОШАК, який не залишається осторонь багатьох питань, що виникають у ході життєдіяльності села.
 
У с.Соснівка до впорядкування територій біля адмінприміщення та Меморіалу Слави долучились працівники сільської ради, соціальної сфери, сільської бібліотеки, вчителі.
 
До наведення чистоти також долучились і працівники сільської ради с.Вирівка, Вирівського закладу загальної середньої освіти та будинку культури. Зокрема, впорядкували територію на одній з центральних вулиць (зібрали торішнє листя, розчистили територію від гілля), прибрали сміття уздовж дороги, привели у належний стан територію Меморіалу Слави тощо.
 
Завдяки спільним зусиллям та згуртованості населені пункти громади стають чистими та естетично привабливими.