«Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку» , «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Про встановлення фіксованих ставок  єдиного податку для фізичних осіб - підприємців», «Про встановлення  туристичного збору».

Проекти регуляторних актів встановлюють ставки місцевих податків  та зборів для суб’єктів господарювання; об'єкти оподаткування;  бази оподаткування; порядки обчислення податків; податкові періоди; строки та порядки сплати податків: строки та порядки подання звітностей про обчислення і сплату податків.

З повним текстом проєктів рішень та аналізом їх регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті  Попівської сільської ради – http://ps-rada.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються: розробником проєктів регуляторних актів – Управлінням фінансів та економіки Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області протягом 1 місяця з дня оприлюднення проєктів регуляторних актів та АРВ на сайті ради:

- на поштову адресу:  41607,  м.Конотоп, вул. Михайла Сусло, буд. 21-а;

- на електронну адресу: : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Номер телефону контактної особи: 050 233 40 79.