На виконання плану заходів Попівської сільської ради по вшануванню учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи відділом освіти Попівської сільської ради проведено конкурс відеороликів «Мужність і біль Чорнобиля».
 
Учні закладів загальної середньої освіти провели плідну пошукову роботу та створили цілий відеоархів з розповідями наших односельців, ліквідаторів аварії, які працювали безпосередньо в епіцентрі подій.
 
Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.
 
Власною активністю учасники конкурсу повернули Чорнобиль у поле свідомості суспільства, на життєвому прикладі ліквідаторів пізнаючи сутність понять «героїзм» та «подвиг».
 
А чим є Чорнобиль особисто для Вас? Пропонуємо переглянути літопис Чорнобильської трагедії у долях її учасників, наших земляків, які поклали здоров’я заради майбутнього своїх дітей.
 
Сьогодні вашій увазі пропонуємо авторську роботу Юлії ОХРІМЕНКО, учені Юрівського ЗЗСО I-III ступенів: https://www.facebook.com/107080327931593/videos/1056139831580482