До Всеукраїнського дня психолога фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради провели онлайн конференцію для практичних психологів Попівської, Бочечківської та Дубов’язівської громад.
 
Присутні на заході заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольга БЕСПАЛА привітали психологів з професійним святом і висловили вдячність за вміння надихати інших, дарувати людям віру в себе, гармонію і добро.
 
На позитивно-святковій ноті конференцію продовжила практичний психолог КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетяна КОРЖ, яка розкрила основну мету тижня психології, підвела підсумки проведеного челенджу, присвяченого ТИЖНЮ ПСИХОЛОГІЇ та за допомогою тестування створила атмосферу чарівної, казкової країни, де учасники мали змогу дізнатися про себе багато нового та цікавого.
 
На завершення конференції директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Віта МАНЄШКІНА нагородила найактивніших учасників челенджу «Добро починається з тебе!».
 
Диплом за перше місце отримав Великосамбірський ЗЗСО І –ІІІ ступенів, друге розділили між собою - Юрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Вирівський ЗЗСО І-ІІ ступенів. Призери отримали подарунки.
 
Захід пройшов у невимушеній атмосфері, де кожний мав змогу розповісти про те, що спонукало обрати професію практичного психолога та привітати своїх колег.