Сьогодні з офіційним візитом у Попівській громаді побував голова Сумської обласної державної адміністрації Василь ХОМА. Спільно з народним депутатом України Ігорем МОЛОТКОМ, Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ, головою райдержадміністрації Олександром БЕСКОРОВАЙНИМ, депутатами сільської ради відвідали один з найбільших населених пунктів громади – село Попівка, зокрема – Попівський ЗЗСО I-III ступенів.
 
На території навчального закладу завершуються роботи з будівництва спортивного майданчика з футбольним полем зі штучним покриттям, побудованим за Програмою Президента України «Велике будівництво».
 
На різних етапах робіт до благородної справи долучались народні депутати України Максим ГУЗЕНКО та Михайло АНАНЧЕНКО.
 
Крім футбольного поля, тут розташовані баскетбольний та волейбольний майданчики, яма для стрибків у довжину, сучасні легкоатлетичні бігові доріжки та зона воркауту. Все це сприятиме активному дитячому відпочинку і даватиме можливість для занять спортом учням закладу.
 
Гості отримали приємні враження від інспектування спортивного комплексу та залишили на футбольному м'ячі свої автографи, а сам м'яч буде переданий у шкільний музей на пам'ять про сьогоднішню подію.
 
Очільник області відзначив, що важливим є те, що реалізуються всі задуми Президента України, і цей стадіон є свідченням такого процесу. Все це робиться для того, щоб люди залишалися жити у своїй країні, а села набували європейського вигляду.
 
Також під час візиту гості ознайомилися з роботою навчального закладу.
 
Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК подякував очільнику області та народним депутатам за небайдужість до розвитку сільських територій та високу оцінку досягнень громади.