При Попівській сільській раді нещодавно створена і працює ГО «Організація ветеранів війни і праці та осіб з інвалідністю» (керівник Любов РЯБУХА), основною діяльністю якої є задоволення та захист законних соціальних, економічних та інших інтересів жителів громади.
 
Згідно конкурсу проєктів, розроблених громадськими організаціями ветеранів війни та праці та осіб з інвалідністю виділено кошти у розмірі 10 тис гривень на придбання продуктових наборів для ветеранів Другої світової війни та свідків тих подій 1922-1928 років народження.
 
6 травня заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, начальник відділу соціального захисту населення Леся МІЩЕНКО, старости до свята Великої Перемоги вручили ветеранам та учасникам війни населених пунктів Попівської громади продуктові кошики та передали вітання від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА.
 
- У зв’язку з карантинними обмеженнями, проведення великих масових заходів не планується. Проте, приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, які пережили війну, які є прикладом мужності та відваги – наш обов’язок, - зазначила Тетяна ШЕРУДИЛО.
 
Старенькі дякували за проявлену до них увагу та турботу.