В рамках тижня національно-патріотичного виховання до Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі у закладах загальної середньої освіти відбулися тематичні заходи, які висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях українського народу за роки війни.
 
За участю представників органів місцевого самоврядування та учнів закладів освіти організовано теплі зустрічі з ветеранами-визволителями, які проживають на території Попівської сільської ради.Надзвичайно хвилюючою була бесіда про найсвятіше – перемогу заради вільного та щасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків.
 
У ці пам’ятні дні учні 1-4 класів та педагоги вшанували пам’ять загиблих героїв покладанням квітів до меморіальних комплексів. Розповідь про важкі часи війни та незабутній подвиг українських воїнів назавжди залишиться в пам'яті підростаючого покоління.
 
Учнівські колективи закладів освіти долучилися до пошукової акції «Ордени та медалі моєї родини». Про життєвий шлях своїх прадідусів та прабабусь з гордістю розповідали на виховних годинах та уроках звитяги.