Голови територіальних громад Конотопського району - Анатолій БОЯРЧУК, Віктор БОРОШНЄВ, Леонід БІЛИК, головний лікар КНП КМР "Конотопська ЦРЛ ім. академіка Михайла Давидова" Василь ЗГОННИК щиро дякують керівникам підприємств ПрАТ «Р-п» «Шевченківський» Миколі ЗІНЧЕНКУ, ТОВ «Ремавтокомплектсервіс» Дмитру КРАВЧЕНКУ, ПП АФ «Обрій МС» Сергію РУДИЦІ, ФГ ДЕЙНЕКА Анатолію ДЕЙНЕЦІ, ТДВ «Конотопагропостач» Юрію ПОЛЬОВИКУ, ТОВ АФ «Козацька» Віктору ГАЛІ, ТОВ АФ «Довіра» Денису КУЛЕШОВУ, директору ФГ «Віталія» с.Чернеча Слобода Володимиру ДУМЕНКУ, засновнику ТОВ «Батьківщина» Сергію СОЛОВ’Ю, які підтримали ініціативу начальника Конотопського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Сергія БОЧКУНА та долучились до благородної справи - консолідували фінансові кошти та придбали кисневі маски та концентратори для інфекційного відділення КНП КМР "Конотопська ЦРЛ ім. академіка Михайла Давидова".
 
Напруга в роботі медиків, як і раніше, не послаблюється. Водночас треба сказати, що пандемія у черговий раз довела, що в боротьбі за життя і здоров’я людей завжди знаходяться небайдужі люди, які не стоять осторонь біди та, чим хто може, допомагають її долати.
 
Керівники сільськогосподарських підприємств вручили керівництву лікарні та лікарям інфекційного відділення таке необхідне обладнання для лікування хворих на коронавірусну інфекцію. На заході були присутні секретар сільської ради Валентина МАЛІГОН та головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН.
 
Медичні працівники щиро дякували керівникам підприємств за вчасну підтримку та наголосили, що в лікарні дійсно є нагальна потреба в кисневих масках та концентраторах.