12 травня під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУК відбулося засідання виконавчого комітету Попівської сільської ради у ході якого члени виконкому обговорили низку актуальних питань.
 
Під час роботи розглянуто питання виконання бюджету Попівської сільської територіальної громади за I квартал 2021 року.
 
Схвалено проєкти Програм поводження з твердими побутовими відходами на території Попівської сільської ради на 2021-2023 роки; розвитку малого та середнього підприємництва на території Попівської сільської ради на 2021 рік, а також розвитку освіти, соціального захисту населення, розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік у нових редакціях.
 
Обговорено проєкт змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку та зміни до бюджету Попівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
 
Також затверджено Плани організаційних та практичних заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Попівської сільської ради під час літнього купального сезону 2021 року та основних заходів цивільного захисту, організаційно-тематичних заходів щодо підготовки до опалювального періоду тощо.
 
З усіх питань прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету.