З нагоди професійного свята медичних сестер, яке щорічно відзначається 12 травня, Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, секретар ради Валентина МАЛІГОН, заступник голови Тетяна ШЕРУДИЛО та головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітраної допомоги» Лариса КОВТУН відвідали заклади охорони здоров’я нашої громади та привітати людей однієї з найгуманніших та найпотрібніших людству професій – медичних сестер.
 
- Серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосерднішими справедливо вважають фах медсестри. Адже основними рисами людей, які її обрали, є самовідданість і жертовність. У нелегкий час пандемії коронавірусу, за ваш невтомний труд, що межує з героїзмом – низький вам уклін. За вашу скромність і вірність обов’язку – честь і шана, - звернувся Анатолій Васильович вітаючи медичних сестер громади.
 
Звичайно, словами не виразити всю повагу та шану до людей, які цілодобово допомагають нашим громадянам в їх одужанні, але в цей особливий день керівництво громади привнесло світлі та радісні миттєвості в їх душі.
Висловлюючи щиру подяку за самовіддану, щоденну працю невтомним трудівницям вручили подяки та подарунки.
 
Колективи медичних закладів щиро раділи такій увазі та дякували за візит і привітання.