15 травня увесь світ відзначає Міжнародний день сім'ї. Напередодні свята Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК разом зі своїм заступником Тетяною ШЕРУДИЛО відвідали у Карабутовому найбільшу багатодітну родину нашої громади - Михайла та Тетяни ГОДОВАНЕЦЬ, які виховують шість донечок і одного синочка.
 
Родина Годованців у с.Карабутове мешкає близько 4 років, переїхали сюди з Бердичівського району Житомирської області. У селі їм подобається, адже тут живуть добрі й небайдужі люди.
 
Діти в родині зростають творчі, талановиті – гарно співають (цей талант їм передався від бабусі Валентини Петрівни, яка як і їх мама Тетяна Олександрівна є активними учасниками художньої самодіяльності Карабутівського будинку культури-філії КЗ «Центр культури, дозвілля і спорту»), танцюють, люблять читати й вишивати, шанують народні традиції, беруть участь у культурно-масових заходах, що проводяться у селі.
 
Анатолій Васильович привітав родину та вручив квіти, солодощі та цінний подарунок - пральну машину, яка стане у нагоді великій сім’ї.
 
- Дружна родина робить людину щасливішою і сильнішою. І чим більше буде таких родин, тим сильнішою буде країна. Діти – це наше майбутнє, це те, без чого життя не має сенсу, - зазначив Анатолій Васильович та побажав родині Годованців Божого благословення, мудрості та життєвих сил.