Тих, кого кохання тримає разом 50 років, сьогодні привітали заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Віктор СУЯТІНОВ.
 
Подарунки та квіти від очільника Попівської громади Анатолія БОЯРЧУКА отримали – Володимир Кузьмич та Лідія Олексіївна ТВІРІТІНОВИ з с.Кузьки, Микола Миколайович та Ганна Федорівна ЗАХАРЧЕНКИ з с.Шевченкове, Олександр Омельянович та Галина Петрівна НАЗАРЕНКИ з с.Дептівка, Віктор Михайлович та Галина Василівна СТРИЖОУСИ, Микола Васильович та Любов Григорівна ДЕНЯКИ з с.Соснівка.
 
Подружжя прожили разом у мирі та злагоді півстоліття, пережили і веселі, і сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками, зберегли взаємну любов і повагу, доказом цьому є те, що вони і сьогодні разом.
 
Вітаючи сімейні пари з Днем сім’ї, Тетяна Миколаївна зазначила: «Відсвяткувати золоте весілля – це велике щастя та досягнення, яке варте найвищої поваги. Цей ювілей називають золотим невипадково. Золото – один із найцінніших та найміцніших металів, який дістається важко і ще важче загартовується. Так і з подружнім життям. Немає нічого ціннішого, ніж зміцнена випробуваннями, здобута терпінням, вірністю та любов’ю сім’я».