Сьогодні на території ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулись змагання з міні-футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти I-II та I-III ступенів.
 
Як поінформував організатор змагань, провідний спеціаліст зі спортивної роботи КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Микола ГОРБЕНКО у змаганнях серед навчальних закладів I-II ступенів взяли участь чотири команди – Малосамбірського, Шаповалівського, Вирівського та Попівського ЗЗСО та шість команд у змаганнях серед навчальних закладів I-III ступенів – Попівського, Чорноплатівського, Соснівського, Юрівського, Великосамбірського та Шевченківського ЗЗСО.
 
Ігри були захоплюючими, з безліччю цікавих ігрових моментів.
 
За результатами спортивних баталій серед учнів навчальних закладів I-II ступенів перемогу виборола команда Малосамбірського ЗЗСО, на другому місці Шаповалівський ЗЗСО, третє місце у Вирівського; серед навчальних закладів I-III ступенів першість у Великого Самбора, друге місце – у Попівського ЗЗСО, третє виборов Шевченківський навчальний заклад.
 
Підтримати та нагородити команди до аграрного ліцею завітала заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, яка передала вітання всім учасникам та організаторам змагань від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та зазначила, що у Попівській громаді спорту приділяється значна увага, подякувала учасникам за яскраві й дуже захоплюючі змагання та нагородила переможців Кубком та грамотами Попівського сільського голови.
 
Гучними оплесками учасники змагань привітали іменинника – Дениса ДАВИДОВА із Малосамбірського ЗЗСО, якому сьогодні виповнилося 16 років.