ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
 
У історії нашої країни є сторінки, про які важко згадувати. День пам'яті жертв політичних репресій, що відзначається щороку у третю неділю травня, займає особливе місце в календарі пам'ятних дат.
 
У цей день нас об'єднує пам'ять про трагічні сторінки, коли тисячі людей були необґрунтовано піддані репресіям, звинувачені в злочинах, відправлені на заслання, позбавлені життя. У жерло політичних репресій були кинуті найбільш діяльні, повні сил і творчої енергії люди. Їм довелося пройти через тяжкі випробування. Важко передати словами всю глибину трагедії, яку їм довелося пережити. Але вони вистояли і зуміли зберегти свої кращі людські якості, віру в людей і любов до Батьківщини.
 
Скільки б не минуло років, ми не маємо права забувати про страшні часи, про безневинно постраждалих людей. Ми повинні пам'ятати про те, що немає нічого ціннішого за людське життя, виховувати в наших дітях повагу до прав і свобод людини, вірність національним, культурним і духовним традиціям.
 
У цей день хочемо побажати жителям Попівської сілської ради здоров'я і благополуччя, миру і добра, віри в завтрашній день.
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости населених пунктів